Costariders

Jotain muuta - Something else => Kehittämisvinkit - Development tips => Aiheen aloitti: Tommi - Marraskuu 09, 2015, 17:20:52

Otsikko: Baarilta lähtö
Kirjoitti: Tommi - Marraskuu 09, 2015, 17:20:52
Eilen oli vähintään 13 pyörää BP:llä. Ilma oli hieno jne.

Valitettavasti porukka jakaantui kahtia ensimmäisen kilometrin aikana. Ekat 5 pyörää lähti kai Coinin tietä ylös ja kuudes sekä seitsemäs pyörä olivat menossa kotiin ja jatkoivat Fugen keskustaan. Kahdeksas lähti Malagaan päin vahingossa kotiin menevien perään ja pysähtyi Bolichesin risteykseen ihmeissään kun ei tajunnut että mihin kaikki hävisi edestä. Suuttui ja lähti myös kotiin.
Me loput 5 pyöräää jatkoimme Malagan suuntaan ja menimme menojamme tietämättä, että mitä hittoa oli tapahtunut!!

Tämmösen sekoilun voisi välttää ihan parilla pikkukikalla.  Keulamies voisi vaikka lähtiessään huutaa kaikille, että mikä on suunta ja samalla informoida, että ketkä ei lähde ajelemaan, ettei kukaan seuraa väärää pyörää...

Ja katselkaa peileihin!!!! Myös siellä letkan keskellä!!! Jos perässä ajava jää johonkin niin soita vaikka torvea (niin että edessä oleva tajuaa) ja hidasta niin että muut saa sut kiinni!

Oli silti kiva ajo eilen ja käytiin Villafrancossa syömässä. Tepi tiesi kivan kyläravintolan joka oli tupaten täynnä maalaisia. Muut meni kuulemma Chorroon :)