Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Sunnuntaiajelut - Weekend ridings / Vs: Riofrio 1.3.2017
« Uusin viesti kirjoittanut Tommi Maaliskuu 03, 2017, 19:55:01 »
Hienoa että homma pyörii ja laitatte siitä myös nettiin.
Kiitos Iso V  :D

Itsellä pari projektia päällä, niin ei ole ehtinyt edes kahville viikonloppuna, mutta ajelkaa te onnekkaat!
92
Sunnuntaiajelut - Weekend ridings / Riofrio 1.3.2017
« Uusin viesti kirjoittanut Iso V Maaliskuu 01, 2017, 21:17:36 »
Keskiviikko ajelut sen kun jatkuu ja miksei kun osanottajia on enempi kuin viikonloppu ajeluissa ;).
Ajelut on ”suunniteltu” nykyisin etukäteen edellisillä tapaamisilla! Maanantaisin on lohikeitolla iso kööri koolla :), paljon Eu sääntöjä ja viisaita ajatuksia. Kokki on läksynsä lukenut, salaattipöytä ja keitto on toistaiseksi saanut hyväksynnän ;). Pöytää pidennetään syöjien lisääntyessä, kaikki ovat tervetulleita, siis maanantaisin kello 13.00!
Homma lähti rönsyileen, Zorry. Siis Eko veti porukan 12 pyörää 14 henkeä.  Tänään suunnattiin Casabermejan kautta  Vinuelaan, hyvät vuohenjuustosalaatit  sai nyt jäädä kuin myös maukkaat  tapakset ::)
Matka jatkui  Zafarrayan kautta Riofriolle. Mahtava paikka, siistiä , kalan kasvatusta ja kirkasta vettä purossa.  Söimme ravintola Paco Ramassa, ruoka hyvää joskin ruuan tarjoilu kesti kauan.
Kotiin paluu tapahtui motaria tuttuun penaaliin kaffelle. Siellä päätimme sunnuntai ajelusta kinkku kylään  Treveleziin. Lauantaina vissiin sataa, jos ei niin johonkin ajellaan, jos ei muuta niin pari kierrosta pensiksen ympäri!
Ei ny muuta, mahtava porukka mahtava reissu, mitä muuta tarvitaan kuin uusia reissuja! ;D

93
Sunnuntaiajelut - Weekend ridings / Flamingo Reissu
« Uusin viesti kirjoittanut Iso V Helmikuu 15, 2017, 19:33:39 »
Moikka Ratsastajat

Huikee  veto taas kerran Ekolta 8) 8) 8)!

Keskiviikko ajelumme suuntautui tänään Laguna de Fuente de Piedraan, Flamingoja katselemaan.
Ja niitähän nähtiin, vähän etäältä, mutta kuitenkin. Ensin niihin tutustuttiin lintutauluissa Valverdessa ,  ei paha koska eihän me tiedetty loppu peleissä minkä näköinen tää Flaminkko on ;D!
Meitsi  varustautui matkaan varaamalla mukaan kiikarit, mutta linnut olivat niin kaukana, että juuri sai tunnistettua jonkun tipun, monien joukosta.
Mutta eipä hätiä mitiä, paikalle saapui lintubongari :D ja viola hällä oli sellaaset putket jotta näkyi laminkoja melkein Afrikasta asti! Saimme tutustua hänen putkella linnustoon ja eritoten hän asetti pelit niin jotta näimme omin pikku silmin FLAMINKOJA järvessä ::).
Siisti reissu Antequeran kautta kotiin, siinä sellainen mesta johon pitää tutustua paremmin.

94
Tiedotteet ja ohjeet - Lue! / Vs: Saitin turvallinen käyttö
« Uusin viesti kirjoittanut HOT Helmikuu 15, 2017, 18:39:38 »
Nostin max liitekokoa 400 kb -> 800 kb.
95
Sunnuntaiajelut - Weekend ridings / Vs: Keskiviikkoajelut!
« Uusin viesti kirjoittanut tumppi Helmikuu 15, 2017, 10:13:56 »
Tottapuhut Veemäään
Casares oli ehkä hienoin näkemäni paikkakunta tähän asti Andaluciassa! Ja se korppikotka-haukkalauma kaartelemassa ylä- ja alapuolellamme tietyön stopilla oli huikee! 
Tänään en kiepille pääse.  koska pitäisi VIHDOIN saada FatLadyn sivulaukku eräältä Malagalaiselta maalarilta.....
96
Tiedotteet ja ohjeet - Lue! / Vs: Saitin turvallinen käyttö / valokuvien koko
« Uusin viesti kirjoittanut tumppi Helmikuu 15, 2017, 10:02:50 »

Holaata Ärjyt

Miten hankalaa olisi saada muutettua / kasvatettua viestien kuvakokoa 400KBstä vailla 800-1Mbhen?
Ainakin minun kuvia pitää srinkata toisenkin kerran että mahtuu tuon 400seen-pakettiin.
ja kun olen -toisenkin kerran - ympännyt liian ison kuvan tekstin jatkoksi, niin koko faking setti katoaa taivaisiin...
Vika on siis käyttäjässä, mutta riski tuohon olisi pienempi isommalla resoluutiolla.
97
Tiedotteet ja ohjeet - Lue! / Saitin turvallinen käyttö
« Uusin viesti kirjoittanut HOT Helmikuu 09, 2017, 03:25:55 »
Jotkut ovat varmaan huomanneet, että 1.2.2017 lähtien Chrome selain varoittaa saiteista, jotka eivät käytä suojattua (SSL, https://) yhteyttä. Varoitus näkyy selaimen osoitekentässä i-kirjaimena ympyrän sisällä; klikkaa sitä ja saat lisätietoa. Jos yhteys on suojattu, siellä on lukon kuva ja ”Secure”. Mm. pankkiyhteydet ovat aina olleet suojattua, minkä näkee mm. siitä, että protokollana on https eikä suojaton http.

En ole ainakaan toistaiseksi muuttamassa costariders.com saittia suojatuksi. Palvelua pyöritetään Justhost.com jaetulla palvelimella eli moni muukin saitti käyttää samaa palvelinta ja näinollen samaa ip-osoitetta. Eli pitäisi hankkia dedikoitu ip-osoite ja certifikaatti jokaista domainia varten; mulla on siellä muitakin domaineja kuin costariders.com. Jaetulle palvelimelle saa ostettua vain yhden kiinteän ip-osoitteen… eli tarvitsisin ehkä dedikoidun palvelimenkin….

Kun en viitsi/jaksa tehdä kaikkea tarvittavaa muutostyötä, kuka tahansa voi varastaa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi jos skannaa tietoliikennettäsi. Näin on aina ollut ja toki skannaajia on varmaankin joka vuosi enemmän.

Jotta tietosi ovat kohtuullisessa suojassa, käytä costariders.com sivuostolla yli kahdeksanmerkkistä salasanaa, jota et käytä missään muulla käyttämälläsi saitilla. Tämä minimoi mahdolliset kaappaukset vain costariders.com tiliisi eli ei kauhian vaarallista. Ja sinun ei muutenkaan koskaan pitäisi käyttää samaa salasanaa kahdella saitilla. Ja jos joku kaappaa costariders.com tilisi, varmaan huomaan sen hyvin pian ja ryhdyn tarvittaviin toimenpiteisiin.

Ja vielä muistutuksena se, että sähköpostisi salasanan pitäminen turvassa on kaiken a ja o. Jos joku saa sen selville, on helppoa selvitellä muitakin käyttämiesi saittien salasanoja, koska melkein aina löytyy ”Oletko unohtanut salasansi” osio, jonka kautta saitille saa uuden salasanan… jonka sähköpostisi kaappaaja saa näinollen haltuunsa. Jos salasanasi on alle kahdeksan merkkiä, se on vähän turhankin helppoa/nopeaa paljastaa – pidä se pitkänä!

Ei muuta kuin turvallista surffaamista!
98
Sunnuntaiajelut - Weekend ridings / Keskiviikkoajelut!
« Uusin viesti kirjoittanut Iso V Helmikuu 08, 2017, 21:38:31 »
Moikka Ratsastajat

Kuluneena talvena on kokeiltu kaiken näköistä, kaikesta ei voi kirjoittaa, mutta jos vähän avataan tapahtumia  ;).
Normaali viikonloppu ajelut, Lauantai ja Sunnuntai lähtö bensikseltä kello 12.00. Lähtö tuntuu venyvän, asioita on niin pirusti, mutta nekin pitää selvittää :)!
Maanantaisin kello 13.00 syödään lohikeittoa Nuriasolissa. Osallistujia mukavasti ja keitto on ollut hyvä salaatti pöydän kera. Ruokailuun olemme saaneet kulumaan sellaiset 2,5-3,5 tuntia jostain kumman syystä!
Siis hyvä seura hyvä ruoka, on yhtä kuin kulutettu aika :D! Ruokailun jälkeen nautitaan paikallinen kaffe viereisen jalkapallokentän kahviossa, yleensä Auringossa 8) 8).
Keskiviikkoajelu otettiin viikkotapaamisiin lisäyksenä ja se on nyt osoittautunut suosituksi!
Osallistujia on ollut vähintään yhtä paljon kuin viikonloppuisin, Bueno!
Keskiviikon ajeluun lähdemme tutulta bensikseltä, MUTTA JO KELLO 11.00.
Syy moiseen herätykseen, pidentyneet ajoreitit :) :)!
Tänään ajoimme Esteponaan siitä Casaresiin katsomaan isoja tipuja. Siellä voi nähdä erikoisia taivaan asukkeja, kotkia ja haukkoja.  Siitä  ruokailemaan  Atajateen, ravintolan menu sisälsi lammasta ja härän häntää. Ruoka oli maittavaa. Matka jatkui  kohti Rondaa siitä San Pedroon. Siellä poikettiin Punaisien autojen liikkeeseen, kuva lopussa. Kuvan henkilö oli kiinnostunut vuoden 2017 mallista, mutta kiihtyvyys 0-100 oli 3 sekuntia, johan siinä ehtii tulla nälkä ;D.


99
Sekalaiset kuvat ja videot / Vs: Scandinavian Boss Hoss kokkareet 2016 Finland
« Uusin viesti kirjoittanut Mari Tammikuu 29, 2017, 17:30:40 »
Kiitos Hot kuvien käsittelyvinkeistä :)
100
Sekalaiset kuvat ja videot / Vs: Scandinavian Boss Hoss kokkareet 2016 Finland
« Uusin viesti kirjoittanut HOT Tammikuu 28, 2017, 19:45:06 »
Max kuva on 600 pikseliä leveä ja kooltaan 400 kb. Nämä rajoitukset on jotta kuvien katselu on nopsaa myös hitailla linjoila. Kaikilla ei ole 300/200 Mb kuitulinjaa kuten Bluesilla...
Kuvien pienentämiseen on tarjolla monia ohjelmia.

Toki voin lieventää rajoituksia jos on tarvetta?
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]