Kirjoittaja Aihe: Mikä Costariders on?  (Luettu 2184 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa HOT

  • Administrator
  • Hero Member
  • ******
  • Viestejä: 1311
  • Grrrhhhh
Mikä Costariders on?
« : Huhtikuu 29, 2012, 16:55:59 »
Yleistä

Costariders on pääosin Suomen havumetsistä ja syksyn loskakeleistä Aurinkorannikon palmujen katveeseen kapsahtaneita viriilejä motoristeja. Meitä yhdistää motoilun lisäksi palava halu tutustua Spaniaan muutoinkin kuin rannalla atleettisia muotojamme grillaten ja bisseä lipittäen. Ruraalin legendan mukaan olemme sisäsiistejä sikoja, joiden viikkorutiiniin ei kuulu perjantaipullo sekä vaimon ja lasten ajaminen pakkasella hankeen – juomme janoon ja syömme rakkaudesta ruokaan.

Toki joukkoomme kuuluu uljaiden karjujen lisäksi myös ajoreissujamme takaistuimella sulostuttavia kaunottaria ja joskus he ovat myös itse kiinni menneiden aikojen ylistystä hehkuvissa ajosarvissa.

Osa laumasta on vielä parasta työsarkaa uurtavia lisääntymisikäisiä karjunalkuja ja osa on jo kaikki urat kyntäneitä komeita eläkesikoja, joiden sukulaiset ovat jo epätoivossaan lopettaneet odottamisen ja haaveilun etelän huvimajan perimisestä. Ikäaccordion soi välillä 30-78v.

Historia

Toiminta käynnistyi 24.4.2000 kun muutamat alan miehet (Kari, Vesa, Pertti, FatboyHarri, Doni ja Sakari) kyllästyivät pelkkään seksiin Espanjassa ja aloittivat säännölliset yhteiset vuoristoajeluretket. Tämän jälkeen ryhmään on liittynyt joka vuosi uusia motoristeja ja toki osa jäsenistä on jo karistanut Espanjan pölyt ajoliiveistään. Ajoittain mukana on myös asian harrastajia mm. Eestistä, Ruotsista ja Espanjasta. Ympäri vuoden tai ainakin talvikauden Espanjassa lymyileviä on pari sixpackiä ja koko ryhmän koko lienee korillinen – kesällä toiminta on hiljaisempaa. Ajoittain seuraan liittyy viikon putkissa suomalaisia pätkämotonistejä, joiden ajoaddiktio ei muutoin talvikaudella taltu.

Se pieni ero...

Monet meistä ovat vaihtaneet aneensa Harley-Davidsoniin, mutta myös American Ironhorse, BigDog, Triumph ja jopa nousevan auringon maan wokit kuuluvat sulavasti kalustoon kuin voikukat manchegojuuston koristeeksi. Kaikki elämänmuotoamme rakastavat ovat tervetulleita laumaan. Monet pyöristämme ovat pieteetillä yksilöllisiksi kustomoituja.  Tämä työ ei ikinä valmistu – kromin kiilto ja suorien putkien soundit herkistävät jopa meidän karskin luonteemme. Motomme ovat sielukkaita yksilöitä ja silmäteriämme ja jo heidän nimensä kertovat syvästä kiintymyksestämme lajiin: Pikkumusta, Härski, Porno, Lutka ja todistavat avointa asennettamme sekä elämänmyönteisyyttämme.

Organisaatio

Meillä ei ole virallista organisaatiota emmekä ole järjestäytyneet kerhoksi. Kari johdatteli meitä pitkään ajoletkan keulilla parempaan elämään, mutta parina viime vuonna Eko on omaksunut tämän roolin. Hot pyörittää webbisaittia. Eko toimii myös pienen rahakirstun vartijana, jotta voimme reissuillamme tarvittaessa pysähtyä nauttimaan vuoriston rauhasta, sytyttää kertakäyttögrillin kaksi tuntia tuhertaen ja nauttia grillissä poltetuista Lidlin bensanmakuisista makkaroista.

Ajoreissut

Tyypillinen sikareissumme sisältää 150 km ajoa mutkaisilla elämää hehkuvilla jyrkänneteillä. Kohteena voi olla  El Chorron järvialue, El Torcalin merenpohjavuoret, Malagan katsastuskonttori  tai mikä tahansa valkoinen Andalusian kylä ja niitä riittää peloteltavaksi. Ruokailemme vuoristokylän parhaassa ja ainoassa ravintolassa kylähullujen ihaillessa menoamme. Jälkipuinnit tapahtuvat jossain Fuengirolan sataman syntisessä baarissa – ja elämä hymyilee.

Vakioajot ovat joka lauantai ja sunnuntai ja pannut laitetaan tulille puoliltapäivin kun viimeinenkin mukaan lähtijä on ehtinyt pelipaikalle ja saanut rähmät silmistään. Paikalla on tyypillisesti 6-10 pyörää.

Toki aika-ajoin porukka kasataan myös spontaanisti varsinkin jos on tiedossa joku alan tapahtuma.

Kokoontumispaikka

Kokoontumispaikkamme on vaihtunut useasti vuosien varrella. Se oli pitkään motoristien suosimassa Torreblancan liikenneympyrän vieressä olevassa Coast Riders baarissa – nimen läheisyys omaamme on vain sattumaa. Baarista saa kylmän kaljan lisäksi myös hampurilaisia ja muuta pikku murkinaa...

Vaan uudeksi paikaksi valittiin Sohailin linnaa vastapäätä sijaitseva BP.


 
Ajotyyli

Ajamme aina tyylikkäästi ja sikarauhallisesti; pääasia on, että liikkuminen on turvallista ja miellyttävää. Ajonopeudet sovitetaan kulloisenkin joukon kokemuksen ja mieltymysten mukaan.

Entä todellisuus?
Tervetuloa Espanjaan ja ajamaan kanssamme!  ;D

PS. Kertokaa kavereillekin tästä sivustosta, keräämme näille sivuille kuvia ja kokemuksia Espanjassa cruisailuista