Kirjoittaja Aihe: Floridassa maaliskuussa 2015  (Luettu 1194 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa JOA

 • Wannabe Member
 • *
 • Viestejä: 2
 • Voit muuttaa tätä tekstiä profiilistasi...
Floridassa maaliskuussa 2015
« : Huhtikuu 08, 2015, 09:29:51 »
Heguliino ja JOA onnistuivat, lähinnä Heguliino, puhumaan frouvat ympäri ja päästiin kahdestaan Ameriikkaan H-D-matkalle. Matkasta suurimman osan oli Heguliino tilannut pakettina, johon kuuluivat ensiksikin motot "Softail Fatboy pleksillä ja Biker´s Friend laukulla (samalla laukku ja selkänoja) sekä Road Glide Ultra kaikilla hökkeillä myös selkänojalla". Pakettiin kuului myös lennon jälkeisen ensimmäisen yön majoitus, välimajoitus ja matkan loppupäässä ennen paluulentoa kahden yön majoitus samassa paikassa, MOTEL 6:ssa, joka sijaitsee Miamin pohjoispuolella Lantana-nimisellä paikkakunnalla lähellä motovuokraamoa. Niinikään nouto ja vienti lentokentältä/kentälle kuuluivat pakettiin ja lisäksi auton vuokraus pariksi päiväksi, jotta Heguliino saisi rahdattua vaihdelaatikot ja muut hankinnat helpommin.

Motot osoittautuivat keskimäärin erittäin hyviksi.

MOTEL6 oli melkoisen vaatimaton paikka, ei siinä eikä lähistöllä ollut ainoatakaan ravintolaa, jossa olisi voinut nauttia normaalin päivällisen tavanomaisine ruokajuomineen. Ensi kerralla valitsemme vähintäinkin MOTEL 7:n, jos sellainen vaan löytyy, ehkä jopa MOTEL 8:n. Vaihdoimmekin väli- ja loppupään majoituspaikaksi hotellin nimeltä BOCA RATON PLAZA HOTEL, joka oli hyvä. Toisella kerrallamme ulkobaarin tarjoilija muisti vajaan viikon jälkeen, mitä olutta (Yuengling, the oldest operating brewing company in US) olimme edellisellä kerralla nauttineet. Hotellin muu henkilöstö ja omistajistokin osoittautuivat miellyttäviksi.

Daytonassa käytiin, josta HOT on mainiosti kertonut (Daytona Bike Week 2015).

Motot saatuamme painuimme etelään, ensimmäiseksi illaksi viihtyisään Key Largoon, josta olimme tilanneet huoneen edellisenä päivänä.

Seuraavana päivänä ajoimme todella mukavaa reittiä, merta molemmin puolin, leppoisaa ajoa, paljon motoja molempiin suuntiin, Key Westiin, josta olimme jopa alustavasti Suomesta käsin varanneet yöpymissijan, SEASHELL MOTEL & KEY WEST HOSTEL. Koska olimme joutuneet muuttamaan ensimmäistä Key Westin varausta meille tarjottiin vain huonetta, jossa oli yksi parisänky. Sanoimme, että emme ole pariskunta, josta syystä haluamme erilliset vuoteet. Motellin vastaanottohenkilöstö, parikymppiset poika ja tyttö, sanoivat, ettei ole toista huonetta eikä ylimääräistä tilapäistä sänkyä, jonka saisi huoneeseemme, eikä myöskään varapatjaa, jonka saisi lattialle. Sanoimme, että ei hätää ja annoimme ymmärtää, että nyt ei ole kysymys normaaleista persaukisista turisteista, jotka tällaiseen paikkaan yleensä tulevat, vaan vähintäinkin kohtuullisen vakavaraisista, miltei herrasmiehistä, jotenka ottakaapas nyt auto ja käykää ostamassa yksi patja meidän lukuumme. Eivät, jota tosissaan ihmettelimme, suostuneet, vaan antoivat meille vain ylimääräisiä lakanoita yms. Menimme niine hyvinemme huoneeseen, jossa havaitsimme kapeahkon sängyn päällä olevan kaksi patjaa, joista toisen siirsimme lattialle, josta löytyi hyvinkin tilaa. Lähtiessämme syömään kävimme sanomassa "pojalle", että ei hätää, onnistuimme ratkaisemaan ongelman. Nukumme vain vuoroittain, kaksi tuntia kerrallaan. Koska Heguliino on isompi ja oletettavasti vahvempi, JOA hävisi arvonnan ja joutuu ensimmäiset tunnit vahtimaan seisten, jonka jälkeen tapahtuu vahdinvaihto. "Poika" tuijotti kirjaimillisesti suu auki, mitä tuo vanha ukko oikein höpisee. Tiskillä olleista muista kavereista yksi ymmärsi ruveta nauramaan, ennen kuin sanottiin vitsailevamme, ja että huoneesta kyllä löytyi sekä ylimääräinen patja etta riittävästi lattiatilaa. Matkan jälkeen annoin palautetta sähköpostikyselyyn kyseisen majapaikan arvioimiseksi. Se löytyy liitteistä. Englanninkielisessä arviossa lienee liikaa oikeinkirjoitus- ja kielioppivirheitä, koska se ei ainakaan vielä ole ilmestynyt kyseisen majoituspaikan julkistettuihin Internet-arvioihin.

Key Westistä ajoimme seuraavana päivänä Floridan länsirannikolle Naplesiin, noin 240 mailia. Helppo reitti, ensin saaria myöten Key Largon kohdalla mantereelle, sitten vähän ennen Miamia käännös länteen reittiä, jossa on kaksi noin kahdenkymmenen asteen käännöstä. Korkeusero matkalla lienee noin metrin. Maisemien monipuolisuudessa Key Largon jälkeen ei ole varsinaisesti kehumista, mutta kun alla on tällaisiin olosuhteisiin suunniteltu kulkupeli, aurinko paistaa ja lämpötila on +28 C, niin mitä muuta voisi kuin viis veisata näkymistä vaan vain nauttia leppoisasta elämästä, tärkeimmästä, eli ajamisesta ja antaa suorien putkien ärjyä.

Naplesista jatkoimme Floridan länsirannikkoa pohjoiseen St Petersburgiin, vauraan tuntuista hienoa (tasaista) aluetta. Sieltä ajoimme Floridan itärannikolle St Lucieen, siisti paikka sekin. Tosin päivällisravintolatarjonta oli heikohko, vain kaksi siistiä ulkoravintolaa, joihin olisi joutunut jonottamaan tunnin verran. Siirryimme rannalle hieman kauemmas, josta kyllä löytyi maukasta ruokaa.

Täältä palasimme Miamin lähelle Boca Ratoniin tuttuun hotelliin. Käytiin Bikers-puodissa, yms.

Kaiken muun hauskan lisäksi pääsimme nauttimaan HOTin vieraanvaraisuudesta Vanguish-ajeluineen, koripallo-otteluineen ja lentoineen. Tämä kuulostaa LUXUS-eläkeläiselämältä, ja sitä se olikin.

Poissa HOT

 • Administrator
 • Hero Member
 • ******
 • Viestejä: 1311
 • Grrrhhhh
Vs: Floridassa maaliskuussa 2015
« Vastaus #1 : Huhtikuu 08, 2015, 10:26:02 »
On se kumma kun sensuroivat hotelliarviosi; Key West on gaymiesten suosiossa  ;D

Jussi ja Helge hoitelivat kaikki koneen valmistelut. Ensimmäisen nousun ja lennon ohjasi Helge ja hyvin meni. Toisen legin nousun ja lennon ohjasi Jussi ja kaikki meni nappiin. Ei muuta kuin pojat hankkimaan lentolupakirjaa. Seuraavalla kerralla saavat tehdä myös laskut....

Poissa Tepi

 • Costarider
 • Prospecting Member
 • ****
 • Viestejä: 96
 • You never know what is to come!
Vs: Floridassa maaliskuussa 2015
« Vastaus #2 : Huhtikuu 08, 2015, 21:30:56 »
Täytyy sanoa, että aika velikultia; hieno juttu kerrassaan...!!!