Kirjoittaja Aihe: HD huolto ja varustemyynti Villmanstrandiin  (Luettu 3506 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa JarmoS

  • Rider In Peace
  • Jr. Member
  • *****
  • Viestejä: 392
  • Kun ajatus lentää saa sielukin siivet
HD huolto ja varustemyynti Villmanstrandiin
« : Huhtikuu 08, 2008, 21:32:56 »
 ;) ;) ;) Tervehys taas täältä eteläisen pohjolan tuhnuisesta säästä, ei paljoo hymyilytä, jos sattuu harrastusmaailmaan kuulumaan esim. suksenkääntö, moottorikelkkailu saatikka meiän yhteinen lempilajimme MOPOILU;) ;) ;)

 ;D ;D ;D Lohtuna kuitenkin on, että aina voi muistella ja kehitellä. Sen jälkimmäisen homman on kelkka- ja mopokummini Harry Granö ( HG ) kumppaneineen ottanut ihan oikeesti tosissaan. Jaa, että miten. Slleen vaan että ovat avanneet Moto Suni Oy nimisen mopokaupan Lappeenrantaan. Poijat myyvät eri merkkejä, mutta meiän alueelle homma linkittyy virallisen HD huollon myötä. Sama linkitys pelittää vaatetuksen ja varaosienkin tiimoilta, unohtamatta mm. Metzelerin rilloja. Saa myös jättää mopon talvisäilöön ym.ym.  ;D ;D ;D

 8) 8) 8) Harrystä sen verran että on ihan kelpo velmu, luotettava semmoinen, joka on itse ihan HD-hemmo. Ei ihan uskontoon saakka kuten hyvä veljemme HD-Eko, mutta asiansa osaava ja tietävä8) 8) 8)

Moto Suni Oy:n osoitetta on tässä ja jokunen kuva perässä: Moto Suni Oy, Karankokatu 3, 53810 Lappeenranta, E-mail: lappeenranta@motosuni.fi, web: www.motosuni.fi, puhelin HG:lle +358 44 5411609.